pasica2 pasica3 pasica4 pasica1
pasica1 pasica3 pasica2 pasica4

Izjava o zasebnosti

Zavod za trajnostni razvoj Temeniške in Mirnske doline (v nadaljevanju: upravljavec) zbira in uporablja osebne podatke, kot so ime, priimek, e-poštni naslov, domači ali službeni naslov in telefonska številka, za pravilno izvajanje zahtevanih storitev. Prav tako lahko podatke uporablja za obveščanje o svojih drugih izdelkih ali storitvah, ki so ali bodo na voljo. Upravljavec se zavezuje, da skladno z veljavno zakonodajo tako pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Osebni podatki se brez soglasja posameznika lahko razkrijejo le pristojnim organom, če to določajo veljavni predpisi.

Upravljavec spoštuje vašo zasebnost in ščiti osebne podatke pred vsakim nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za razkritje osebnih ali drugih občutljivih podatkov, če do tega pride zaradi neustrezne strojne ali programske opreme na uporabnikovi strani. Na spletnem mestu obstajajo povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso povezane z našo organizacijo, zato za zaščito podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo odgovornosti.

Vsak posameznik lahko upravljavcu kadarkoli pošlje pisno zahtevo, ali na njegov elektronski ali poštni naslov, da upravljavec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljavec bo zahtevi ugodil in najkasneje v 15 dneh prenehal uporabljati osebne podatke posameznika za namen neposrednega trženja. Upravljavec lahko za potrebe analiz uporabe spletnega mesta zbira statistične podatke o posameznih obiskih spletnega mesta in obiskih drugih spletnih mest neposredno iz spletnega mesta dobrote-dolenjske.si, pri čemer teh podatkov ne povezuje s posamezniki ali njihovimi osebnimi podatki.