Menu
Vaša košarica

Kmetija Slapšak

O izdelku: Lešnike pražiti, z okusi se važiti!Lešniki so praženi brez maščob, na suho. So brez kakršnihkoli dodatkov, svojo aromo pa ohranijo zelo dolgo, saj so vakumsko pakirani. Lahko jih uporabimo samostojno kot prigrizek ali pa za pripravo doma narejenih slaščic in lešnikovih namazov. Hraniti v ..
5.50€
Brez DDV:5.02€
Lešnikov namaz 200 g
Najbolje prodajano
Sestavine: lešniki 85%, kokosov sladkorO izdelku: Lešnikov namaz Kmetije Slapšak je odlična in zdrava alternativa raznim čokoladnim namazom, saj vsebuje kar 85% lešnikov, zaradi kokosovega sladkorja pa je vseeno prijetno sladek. Lešnikov namaz namažemo na kruh ali palačinke, z njim prelijemo sladole..
9.70€
Brez DDV:8.86€
Sestavine: lešniki 85%, kokosov sladkor, kakavO izdelku: Lešnikov namaz Kmetije Slapšak je odlična in zdrava alternativa raznim čokoladnim namazom, saj vsebuje kar 85% lešnikov, zaradi kokosovega sladkorja pa je vseeno prijetno sladek. Lešnikov namaz namažemo na kruh ali palačinke, z njim prelijemo ..
9.70€
Brez DDV:8.86€
Sestavine: lešniki 60%, mleko v prahu, sladkor v prahu, kakavovo maslo, sojin lecitinO izdelku: Lešnikov namaz z belo čokolado je odlična in zdrava alternativa raznim čokoladnim namazom. Čeprav od vseh treh lešnikovih namazov vsebuje najmanj lešnikov, 60%, je količina lešnikov še vedno večkratna kol..
9.70€
Brez DDV:8.86€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)