Menu
Vaša košarica

Čips

Slani ajdovi ublanci 120 g Slani ajdovi ublanci 120 g
Ni na zalogi
Hrustljavi ajdov čipsSestavine: ajdova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, solO izdelku: Ajdova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.40€
Brez DDV:4.02€
Slani koruzni ublanci 120 g Slani koruzni ublanci 120 g
Ni na zalogi
Hrustljavi koruzni čipsSestavine: koruzna moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, solO izdelku: Koruzna moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru...
4.40€
Brez DDV:4.02€
Slani pirini ublanci 120 g Slani pirini ublanci 120 g
Ni na zalogi
Hrustljavi pirin čipsSestavine: pirina moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, solO izdelku: Pirina moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru...
4.40€
Brez DDV:4.02€
Hrustaljavi ječmenov čips s česnomSestavine: ječmenova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol, česenO izdelku: Ječmenova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.40€
Brez DDV:4.02€
Hrustljavi ječmenov čips s paprikoSestavine: ječmenova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol, paprikaO izdelku: Ječmenova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.40€
Brez DDV:4.02€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)