Menu
Vaša košarica

Sirupi

Koncentrirani ekstrakti sirupov so učinkoviti proti marsikateri tegobi. Blažijo vneto grlo, zavirajo razvoj bakterij in virusov v ustih, krepijo imunski sistem in izboljšujejo počutje. Zelo učinkoviti so tudi pri lajšanju simptomov gripe in prehlada.

Sestavine: regratovi cvetovi, sladkorO izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih regratovih cvetov, ki so jih skupaj s sladkorjem dale v kozarec v plasti in ga pustile na soncu za vsaj mesec dni. Regratov sirup pomaga pri ure..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Sestavine: smrekovi vršički, sladkorO izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih smrekovih poganjkov, ki so jih dale v kozarec v plasteh skupaj s sladkorjem in to pustile na soncu za vsaj 1 mesec. Ta sirup je izdelan na enak n..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Sestavine: trpotec, sladkorO izdelku:  Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih listov trpotca, ki so jih skupaj s sladkorjem dale v kozarec v plasti in le tega pustile na soncu za vsaj mesec dni. Pomaga lajšati suh in dražeč ka..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)