Menu
Vaša košarica

Sirupi

Koncentrirani ekstrakti sirupov so učinkoviti proti marsikateri tegobi. Blažijo vneto grlo, zavirajo razvoj bakterij in virusov v ustih, krepijo imunski sistem in izboljšujejo počutje. Zelo učinkoviti so tudi pri lajšanju simptomov gripe in prehlada.

Sestavine: sladkor, voda, regratovi cvetovi 5,5 %, limonin sok.O izdelku: Regratov med ne gre mešati za pravi med, ki ga pridelajo čebele, temveč je to domač pripravek iz regratovih cvetov, ki je odličen vir vitamina C, ter po svojih lastnostih spominja na pravi med. Ima značilno svetlo ru..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Sestavine: pljučnik, sladkor.O izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih listov pljučnika, ki so jih skupaj s sladkorjem dale v kozarec v plasti in le tega pustile na soncu za vsaj mesec dni. Pomaga lajšati suh in dražeč..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Sestavine: regratovi cvetovi, sladkor.O izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih regratovih cvetov, ki so jih skupaj s sladkorjem dale v kozarec v plasti in ga pustile na soncu za vsaj mesec dni. Regratov sirup pomaga pri ur..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Sestavine: smrekovi vršički, sladkor.O izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih smrekovih poganjkov, ki so jih dale v kozarec v plasteh skupaj s sladkorjem in to pustile na soncu za vsaj 1 mesec. Ta sirup je izdelan na enak ..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Sestavine: trpotec, sladkor.O izdelku: Sirup, izdelan po receptu in izročilu naših babic, ki so to ljudsko zdravilo pripravljale iz sveže nabranih listov trpotca, ki so jih skupaj s sladkorjem dale v kozarec v plasti in le tega pustile na soncu za vsaj mesec dni. Pomaga lajšati suh in dražeč ka..
5.85€
Brez DDV:5.34€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)