Menu
Vaša košarica

Likerji

Likerji
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Ko zaslišite ime navadna robinija vam le-to najverjetneje ne pove ničesar, razen, da gre več kot očit..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Bezeg ima številne zdravilne lastnosti, zaradi česar so ga v preteklosti imenovali tudi zdravilna skr..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Hišni borovničev liker je produkt, ki ga za nas prideluje žganjekuha Rožman. Borovničev liker je izje..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Cvičkov liker je sladka alkoholna pijača, narejena iz dolenjskega vina cvička s priznanim tradiciona..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Hruškov liker pripravljamo iz lokalnih in sveže nabranih hrušk, ki jih zmešamo z sadjevcem Kartuzije ..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Hišni liker limonce in žajbelj preseneti in očara. Dva okusa, ki se popolno ujameta in prepleteta v ..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Smrekovi vršički so svetlo zeleni vršički smrekovih vej. Vsako pomlad popestrijo gozdove s svojo živo..
4.65€
Brez DDV:3.81€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Roženkravt (Pelargonium radens) je rastlina trajnica, ki izvira iz Južne Afrike. Sveže in aromatične ..
4.65€
Brez DDV:3.81€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Lipa ima poseben simbolni pomen za Slovence. V mnogih slovenskih vaških skupnostih je bil običaj, da ..
8.45€
Brez DDV:6.93€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Za izdelavo Hišnega likerja malince uporabljamo dolenjske maline najvišje kakovosti, ki jih zmešamo ..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: SlovenijaO izdelku: Hišni medeni liker je produkt, ki ga za nas prideluje žganjekuha Rožman. Medeni liker je primeren za..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Likerje naredimo sami iz najkvalitetnejših sestavin. Pri tem upoštevamo tradicijo področja Dolenjske.O izdelku: Liker je šibkejša alkoholna pijača, ki je tudi dosti slajša od žganj. Osnova naših likerjev je vedno sadjevec ali tropinovec...
8.88€
Brez DDV:7.28€
Prikazujem 1 do 12 od 20 (2 strani)