Menu
Vaša košarica

Likerji

Likerji
Hišni akacijev liker (100 ml, 350 ml ali 500 ml) Hišni akacijev liker (100 ml, 350 ml ali 500 ml)
Ni na zalogi
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Ko zaslišite ime navadna robinija vam le-to najverjetneje ne pove ničesar, razen, da gre več kot oči..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Bezeg ima številne zdravilne lastnosti, zaradi česar so ga v preteklosti imenovali tudi zdravilna sk..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Hišni borovničev liker je produkt, ki ga za nas prideluje žganjekuha Rožman. Borovničev liker je izj..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Cvičkov liker je sladka alkoholna pijača, narejena iz dolenjskega vina cvička s priznanim tradicion..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Hišni hruškov liker (100 ml, 350 ml ali 500 ml) Hišni hruškov liker (100 ml, 350 ml ali 500 ml)
Ni na zalogi
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Hruškov liker pripravljamo iz lokalnih in sveže nabranih hrušk, ki jih zmešamo z sadjevcem Kartuzije..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Hišni liker limonce in žajbelj preseneti in očara. Dva okusa, ki se popolno ujameta in prepleteta v..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Smrekovi vršički so svetlo zeleni vršički smrekovih vej. Vsako pomlad popestrijo gozdove s svojo živ..
4.65€
Brez DDV:3.81€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Roženkravt (Pelargonium radens) je rastlina trajnica, ki izvira iz Južne Afrike. Sveže in aromatične..
4.65€
Brez DDV:3.81€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Lipa ima poseben simbolni pomen za Slovence. V mnogih slovenskih vaških skupnostih je bil običaj, da..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Za izdelavo Hišnega likerja malince uporabljamo dolenjske maline najvišje kakovosti, ki jih zmešamo..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Hišni medeni liker je produkt, ki ga za nas prideluje žganjekuha Rožman. Medeni liker je primeren z..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Stopnja alkohola: med 15 in 30 vol % - alkoholna stopnja je odvisna od posamezne serije. Točna alkoholna stopnja je zapisana na vsakemu likerju posebej. Država porekla: Slovenija.O izdelku: Pravi pelin (Artemisia absinthium L.) je zdravilna rastlina, ki se za lajšanje težav uporablja že d..
8.88€
Brez DDV:7.28€
Prikazujem 1 do 12 od 19 (2 strani)