Menu
Vaša košarica

Sokovi in sirupi

Sokovi in sirupi
Sestavine: jabolčni sok (50%), breskov sok (50%), antioksidant (1-askorbinska kislina).Breskov sok kmetije Karlovček. Pasterizirano. ..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, akacijevi cvetoviO izdelku: Akacijev zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Akacijeve cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Akacijev zeliščni sok oziroma sirup naredimo po klasični metodi namakanja..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, bezgovi cvetoviO izdelku: Bezgov zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Bezeg spada med najbolj priljubljene zdravilne rastline. Bezgove cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Bezgov zeliščni sok al..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, kopriva O izdelku: Koprivni zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Koprivo ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Kopriva je izredno bogata z minerali, še posebej železom, in vitamini C, A, K. Koprivni..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, cvetovi lipeO izdelku: Lipov zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Lipove cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Cvetovi lipe so izredno uporabni, saj pospešujejo izločanje vode in potenje. Lipov z..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, melisa O izdelku: Melisin zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Meliso gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Melisin zeliščni sok oziroma sirup naredimo po klasični metodi namakanja zelišč ..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, meta O izdelku: Metin zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Meto gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi na ekološki kmetiji. Ni naključje, da je meta izjemno popularno zelišče - znana je namr..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: Jabolko 100%O izdelku: Hišni motni jabolčni sok je narejen iz 100% jabolk brez kakršnih koli aditivov na sadjarski kmetiji Uhan. ..
2.50€
Brez DDV:2.28€
Hišni pehtranov sirup 0,5 l
Ni na zalogi
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, pehtran 2%.Navodila za uporabo:  sirup razredčimo v razmerju 1:6 z vodo. Da bi bila pijača še bolj osvežilna, ji dodamo led. Sirup je odličen tudi kot dodatek koktejlom. Po odprtju sirup hranimo v hladilniku...
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, smrekovi vršičkiO izdelku: Zeliščni sok oziroma sirup iz smrekovih vršičkov je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Sirup iz smrekovih vršičkov se je tradicionalno uporabljal proti kašlju ter za pomiritev dihalnih poti. Smrekove vršičke ročno nabiramo ..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, žajbeljO izdelku: Žajbljev zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Žajbelj gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi na ekološki kmetiji. Žajbljev zeliščni sok oziroma sirup naredimo po klasični metodi..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)