Menu
Vaša košarica

Sokovi in sirupi

Sokovi in sirupi
Sestavine: bio jabolka 100 %.O izdelku: Sok iz slovenskih jabolk. Narejen po domačem receptu iz najboljših, svežih in ročno obranih jabolk. Po pasterizaciji je sok takoj ohlajen, da ohrani koristne prehranske snovi svežih jabolk.Poreklo: Dolenjska...
1.05€
Brez DDV:0.96€
Sestavine: bio jabolka 100 %.O izdelku: Sok iz slovenskih jabolk. Narejen po domačem receptu iz najboljših, svežih in ročno obranih jabolk. Po pasterizaciji je sok takoj ohlajen, da ohrani koristne prehranske snovi svežih jabolk.Poreklo: Dolenjska...
3.30€
Brez DDV:3.01€
Sestavine: breskova kaša (50 %), jabolčni sok (50 %), antioksidant (1-askorbinska kislina).O izdelku: Za vas so na kmetiji Karlovček pripravili tudi mešan sok, ki je sestavljen iz 50 % breskove kaše in 50 % jabolčnega soka. Tako so dobili ravno pravo gostoto in odličen okus soka, v katerem se preple..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, akacijevi cvetovi.O izdelku: Akacijev zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Akacijeve cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Akacijev zeliščni sok oziroma sirup naredimo po klasični metodi namakanj..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Hišni bezgov sirup 0,5 l Hišni bezgov sirup 0,5 l
Na zalogi
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, bezgovi cvetovi.O izdelku: Bezgov zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Bezeg spada med najbolj priljubljene zdravilne rastline. Bezgove cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Bezgov zeliščni sok a..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, bezgovi cvetovi.O izdelku: Bezgov zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Bezeg spada med najbolj priljubljene zdravilne rastline. Bezgove cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Bezgov zeli..
5.76€ 7.21€
Brez DDV:5.26€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, kopriva.O izdelku: Koprivni zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Koprivo ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Kopriva je izredno bogata z minerali, še posebej železom, in vitamini C, A, K. Koprivni zeli..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, cvetovi lipe.O izdelku: Lipov zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Lipove cvetove ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Cvetovi lipe so izredno uporabni, saj pospešujejo izločanje vode in potenje. Lipov ..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, melisa.O izdelku: Melisin zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Meliso gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi. Melisin zeliščni sok oziroma sirup naredimo po klasični metodi namakanja zelišč v vod..
3.88€ 4.85€
Brez DDV:3.54€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, meta.O izdelku: Metin zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Meto gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi na ekološki kmetiji. Ni naključje, da je meta izjemno popularno zelišče - znana je namreč po..
4.85€
Brez DDV:4.43€
Sestavine: sladkor, voda, citronska kislina, meta.O izdelku: Metin zeliščni sok oziroma sirup je osvežilni napitek, ki ga mešamo z vodo. Meto gojimo in ročno nabiramo v pristni in neokrnjeni dolenjski naravi na ekološki kmetiji. Ni naključje, da je meta izjemno popularno zelišče - znana je..
5.76€ 7.21€
Brez DDV:5.26€
Sestavine: jabolko 100 %.O izdelku: Hišni motni jabolčni sok je narejen iz 100 % jabolk brez kakršnih koli aditivov na sadjarski kmetiji Uhan.Poreklo: Dolenjska...
2.50€
Brez DDV:2.28€
Prikazujem 1 do 12 od 24 (2 strani)