Menu
Vaša košarica

Oreščki in semena

Oreščki in semena
O izdelku: Najmanj 56% kakava v temni čokoladi in najmanj 35% kakava v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi oreščkov. BREZ GLUTENA IN KONZERVANSOV. Primerno za takojšnje zaužitje. Izdelek shranjujte v suhem prostoru, zaščitenega pred toploto.Sestavine: bučna semena 35%, temna čokolada 21% (kaka..
3.30€
Brez DDV:3.01€
Poreklo: SlovenijaSestavine: Eko kostanj 100%Ekološki kostanj in ekološke Kmetije Pavlin je bogat z vitamini skupine B (B1, B2 in B6) ter minerali (kalcij, kalij, magnezij in fosfor).V pakiranju je 1kg ekoloških kostanjev...
7.90€
Brez DDV:7.21€
O izdelku: Lešnike pražiti, z okusi se važiti!Lešniki so praženi brez maščob, na suho. So brez kakršnihkoli dodatkov, svojo aromo pa ohranijo zelo dolgo, saj so vakumsko pakirani. Lahko jih uporabimo samostojno kot prigrizek ali pa za pripravo doma narejenih slaščic in lešnikovih namazov. Hraniti v ..
5.50€
Brez DDV:5.02€
O izdelku: Pegasti badelj (Silybum marianum) je rastlina, ki jo v Sloveniji poznamo tudi pod imenom bodeča neža. Rastlina, visoka do 2 metra, razvije semena, ki jih poberemo jeseni. Pegasti badelj se uporablja za blaženje težav z jetri, ki nastanejo ob stresu, prekomernem uživanju mestne h..
10.90€
Brez DDV:9.95€
Znamka: Kmetija Berce
O izdelku: Lan na lan, z njim je dela noč in dan! Lan uporabljamo kot posip na kruhu in na pekovskih izdelkih, ali pa ga zmeljemo in zmešamo v sadni ali mlečni napitek (npr. smoothie). ..
2.90€
Brez DDV:2.65€
Znamka: Kmetija Berce
O izdelku: Mak je tak, da okusen je prav vsak! uporabljamo kot posip na kruhu in na pekovskih izdelkih, ali pa ga zmeljemo in uporabimo kot nadev za potico ali drugo pecivo...
4.20€
Brez DDV:3.84€
O izdelku: Najmanj 56% kakava v temni čokoladi in najmanj 35% kakava v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi oreškov. BREZ GLUTENA IN KONZERVANSOV. Primerno za takojšnje zaužitje. Izdelek shranjujte v suhem prostoru, zaščitenega pred toploto.Sestavine: praženi lešniki 35%, temna čokolada 21% (ka..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)