Menu
Vaša košarica

Oreščki in semena

Oreščki in semena
Bulade - bučnice oblite s čokolado 80 g
Ni na zalogi
O izdelku: Najmanj 56% kakava v temni čokoladi in najmanj 35% kakava v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi oreščkov. BREZ KONZERVANSOV. Primerno za takojšnje zaužitje. Izdelek shranjujte v suhem prostoru, zaščitenega pred toploto.Sestavine: bučna semena 35%, temna čokolada 21% (kakavova masa, ..
4.20€
Brez DDV:3.84€
Hišno ekološko seme pegastega badlja 100 g
Ni na zalogi
O izdelku: Pegasti badelj (Silybum marianum) je rastlina, ki jo v Sloveniji poznamo tudi pod imenom bodeča neža. Rastlina, visoka do 2 metra, razvije semena, ki jih poberemo jeseni. Pegasti badelj se uporablja za blaženje težav z jetri, ki nastanejo ob stresu, prekomernem uživanju mestne h..
11.45€
Brez DDV:10.46€
Hišno laneno seme 230 g
Ni na zalogi
Znamka: Kmetija Berce
O izdelku: Lan na lan, z njim je dela noč in dan! Lan uporabljamo kot posip na kruhu in na pekovskih izdelkih, ali pa ga zmeljemo in zmešamo v sadni ali mlečni napitek (npr. smoothie). ..
3.05€
Brez DDV:2.79€
Znamka: Kmetija Berce
O izdelku: Mak je tak, da okusen je prav vsak! uporabljamo kot posip na kruhu in na pekovskih izdelkih, ali pa ga zmeljemo in uporabimo kot nadev za potico ali drugo pecivo...
4.40€
Brez DDV:4.02€
O izdelku: Najmanj 56% kakava v temni čokoladi in najmanj 35% kakava v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi oreškov. BREZ KONZERVANSOV. Primerno za takojšnje zaužitje. Izdelek shranjujte v suhem prostoru, zaščitenega pred toploto.Sestavine: praženi lešniki 35%, temna čokolada 21% (kakavova masa..
4.75€
Brez DDV:4.34€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)