Menu
Vaša košarica

Med

Med
Sestavine: akacijev med 100%O izdelku: Akacijev med je bister, po barvi zelo svetel, skorajda brezbarven ali slamnato rumen, nežnega vonja in šibke arome. V okusu je mogoče zaznati samo sladkost, ki je srednje do močno intenzivna. Akacijev med skoraj nikoli ne kristalizira...
3.95€
Brez DDV:3.61€
Sestavine: cvetlični med 100%O izdelku: Cvetlični med je najbolj tipičen predstavnik skupine cvetličnih medov, ki ga čebele nabirajo iz nektarja cvetov. Po okusu aromatičen, svetlo do zlato rjave barve, se izvrstno poda na kos kruha z maslom, lahko pa ga uporabljamo tudi kot sladilo ali naravno zdra..
3.95€
Brez DDV:3.61€
Sok rdeče pese z medom 60 gMaterina dušica z medom 60 gAmeriški slamnik z medom 60 g..
29.90€
Brez DDV:27.31€
Sestavine: med*, kakav**iz ekološke pridelaveO izdelku: Divicij je kremni med z dodatkom kakava, ki so ga indijanske civilizacije zaradi svojih številnih zdravilnih sposobnosti štele za hrano bogov. Divicij je tako ne le koristen za sladkorne in srčne bolnike, temveč tudi odlično poživilo tekom dnev..
6.10€
Brez DDV:5.57€
Sestavine: med*, suhi izvleček ameriškega slamnika*, vitamin C*iz ekološke pridelaveO izdelku: Eko ameriški slamnik z medom je prehransko dopolnilo slovenskega porekla, narejeno po receptu dr. Gosarja, ki vsebuje ekološki izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.) in ekološki med. Izdelek ..
19.25€
Brez DDV:17.58€
Sestavine: med*, izvleček iz borovih vršičkov*, vitamin C*iz ekološke pridelaveO izdelku: Eko borovi vršički (Pinus mugo L.) z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz borovih vršičkov in ekološki med. Vršički gorskega bora oziroma ruševja rastejo na nadmorski višini od ..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Eko cvetlični med 220g
Ni na zalogi
Poln cvetlični med, ki je naravno zdravilo proti alergijam...
9.35€
Brez DDV:8.54€
Med je eden izmed najpopolnejših hranil, kar nam jih je ponudila narava. Že tisočletja so naši predniki pridelovali med in ga uporabljali za hrano in kot čudežno zdravilo. Z medom lahko zdravimo skoraj vse, saj učinkuje kot naravni antibiotik. Vsebuje vitamine, minerale, encime, antioksidante, varuj..
20.75€
Brez DDV:18.95€
Sestavine: med*, koncentriran izvleček iz materine dušice*, vitamin C*iz ekološke pridelaveO izdelku: Eko materina dušica (Thymus serpyllum L.) z medom je prehransko dopolnilo slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček materine dušice in ekološki med. Materino dušico skrbno nabiramo v čisti i..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Sestavine: med*, koncentriran sok rdeče pese*, vitamin C*iz ekološke pridelaveO izdelku: Eko sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje ekološki med in 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, kar daje izdelku še do..
19.25€
Brez DDV:17.58€
Sestavine: med*, arancini*, čokolada**iz ekološke pridelaveO izdelku: Gloria je odlična kombinacija pomaranč, temne čokolade in kremnega medu. Pomaranče se najprej namakajo in kuhajo v medu in medici, iz česar nastanejo tako imenovani arancini. Kremni med odlično zaokroži prijetno kislino pomaranč i..
13.75€
Brez DDV:12.56€
Gozdni med (70 g, 250 g ali 450 g).Opis izdelka: Gozdni med je temno rjave barve in srednje do močno sladkega okusa. Aroma spominja na smolo, orehe, suhe hruške in karamelo...
3.95€
Brez DDV:3.61€
Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)