Menu
Vaša košarica

Iz hišne špajze

Iz hišne špajze
O Izdelku: Ajdova kaša je polna aminokislin, vitaminov in mineralnih snovi (Engels in Dreisbach, Veliki kuharski leksikon 2012, 203). Kaša rjavkaste barve in mehke, a čvrste teksture ima intenziven okus z notami oreščkov. Čeprav je prvotna domovina ajde Mongolija, je nepogrešljiv del slovenske ..
5.35€
Brez DDV:4.89€
Sestavine: Ajdova moka 100%.O izdelku: Ajdova moka je polna aminokislin, vitaminov in mineralnih snovi (Engels in Dreisbach, Veliki kuharski leksikon 2012, 203). Uporablja se za pripravo okusnih pekarskih izdelkov, palačink in testenine. Je temne barve in polnega okusa, z notami oreščkov. Ajdov..
4.55€
Brez DDV:4.16€
Znamka: Nanni
O izdelku: Kava v zrnu, ki vam bo pričarala okus po popečenem kruhu in praženih lešnikih. Prepričala vas bo z izrednim aromatičnim pookusom z notami sveže pomaranče, cvetličnega medu in kandiranega sadja...
4.65€
Brez DDV:4.25€
O izdelku: Bučno olje Kmetije Karlovček je toplo stiskano, nefiltrirano in brez dodatkov. Ima intenziven okus, ki spominja na oreščke. Najboljše se poda k pripravi solat, polivk in marinad. Znano je, da ima bučno olje številne pozitivne učinke za naš organizem, posebej bi naj pomagalo pri težavah s ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Sestavine: jabolčni kis, rezina suhega jabolka.O izdelku: Domači jabolčni kis z jabolkom kmetije Erjavec je naravno kisano s 5 % kislosti...
3.40€
Brez DDV:3.11€
Znamka: Gabaroni
Rezanci so narejeni na kmetiji s 100-letno tradicijo kmetijstva v naselju Gabrijele, od koder tudi izhaja samo ime makaronov - Gabaroni (Gabrijelski makaroni). Sestavine: durum pšenična moka, kurkuma.O izdelku: Bio ekološki jušni rezanci so narejeni iz durum pšenične moke, ki ima v primerjavi z..
4.45€
Brez DDV:4.06€
Eko lešnikovo olje spodbuja in obnavlja kožo.Olje je priporočljivo uporabljati za nego telesa in obraza, saj zadržuje vlago, zožuje krvne kapilare in ohranja kožo zdravo. Ohranja in deluje pozitivno na vneto, aknasto, utrujeno in suho kožo. Pozitivno vpliva tudi na črevesno prebavo v prehrani in tak..
21.50€
Brez DDV:19.63€
Eko olje pegastega badlja je jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz semen pegastega badlja iz ekološke pridelave.Je jetrom prijazno olje, posebej blagodejno pri napihnjenosti in napenjanju.100% naravno in hladno stiskano olje...
22.90€
Brez DDV:20.91€
Eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave.Orehovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin, nepogrešljivo je za vse tipe kože. Znano je po svoji bogati hranilni sestavi, saj je bogato z vlakninami, omega-3, beljakovinami in dr..
21.50€
Brez DDV:19.63€
Ričkovo olje priporočamo za uravnavanje želodčne kisline. Celi rane na želodcu, blagodejno deluje tudi pri zdravljenju zunanjih ran.Z ričkovim oljem si pomagamo pri nizki telesni odpornosti in slabi imunski odzivnosti, želodčnih težavah (ranah na želodcu, prebavnih motnjah), predmenstrualnih in klim..
20.00€
Brez DDV:18.26€
Znamka: Gabaroni
Testenine so narejene na kmetiji s 100-letno tradicijo kmetijstva v naselju Gabrijele, od koder tudi izhaja samo ime makaronov - Gabaroni (Gabrijelski makaroni). Sestavine: ajdova moka 100 %.O izdelku: Ajda botanično spada med trave, kar je tudi razlog, da so ajdove bio ekološke testenine ..
3.85€
Brez DDV:3.52€
Prikazujem 1 do 12 od 90 (8 strani)