Menu
Vaša košarica

Omake in začimbe

Omake in začimbe
Hišna čemaževa sol 100 g
Ni na zalogi
Sestavine: Piranska sol, čemažČemaževa sol se uporablja za piko na i. Zato smo skozi inovativnost ustvarili nov izdelek. Vsebuje slovensko Piransko sol, ki z čemaža dobi poseben okus. Oplemenitila bo okus vaše hrane in polepšala vsako jed. Odlično se poda k jedem z žara, tako mesu kot zelenjavi. Upo..
4.20€
Brez DDV:3.84€
Sestavine: ročno pridelana nemleta, nerafinirana in nejodirana morska sol Sečoveljskih solin, cviček vinske kleti Frelih...
4.20€
Brez DDV:3.84€
Hišna hladna omaka čemažev pesto 100 g Hišna hladna omaka čemažev pesto 100 g
Ni na zalogi
Sestavine: čemaž 57%, hladno stiskano sončnično olje, solO izdelku: Hranite v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite v hladilniku...
4.90€
Brez DDV:4.47€
Sestavine: raška čebula, cviček, jabolčni kis, balzamični kis, olje, rjavi sladkor, sol, timijan, suh čili, poperPoreklo: SlovenijaO izdelku: Raška č’bula je dolenjska avtohtona stara sorta čebule, rdečkasta po izgledu in sladkasta po okusu. Zaradi njene izredne kvalitete in barve smo se odločili, d..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Sestavine: ročno pridelana nemleta, nerafinirana in nejodirana morska sol Sečoveljskih solin, modra frankinja vinske kleti Kerin.Poreklo: Slovenija ..
4.20€
Brez DDV:3.84€
Ženof - dolenjska gorčica 110 g
Najbolje prodajano
Sestavine: mošt, gorčično seme, sladkorPoreklo: SlovenijaO izdelku: Ženof ali dolenjska gorčica je pikanten, aromatičen dodatek k jedem, narejen iz nemletih gorčičnih zrn in mošta. Ta okusna gorčična omaka, ki jo nekateri poimenujejo tudi žajnof, je ena izmed največjih in najstarejših specialitet Do..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)