Menu
Vaša košarica

Želeji

Želeji
Sestavine: grozdni sok (jurke) 70 %, sladkor, želirno sredstvo pektin.Vrsta želeja: ekstra žele.O izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Jurkin žele je narejen iz grozdnega soka jurke (ali kot jo imenujejo nekateri, ame..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Hišni žele cvičkovega grozdnega soka z roženkravtom (190 g)
Ni na zalogi
Sestavine: grozdni sok (žametne črnine, modre frankinje, kraljevine in laškega rizlinga) 70 %, sladkor, želirno sredstvo pektin, roženkravt.Vrsta želeja: ekstra žele.O izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Žele cvičkov..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Sestavine: grozdni sok šmarnice 70 %, sladkor, želirno sredstvo pektin.Izdelano iz 82 g grozdnega soka na 100 g želeja.Poreklo surovin: Dolenjska...
4.95€
Brez DDV:4.52€
Hišni žele modre frankinje s timijanom (190 g)
Ni na zalogi
Sestavine: grozdni sok (modre frankinje) 70 %, sladkor, želirno sredstvo pektin, timijan.Vrsta želeja: ekstra žele.O izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Žele modre frankinje je narejen iz avtohtone slovenske sorte gr..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)