Menu
Vaša košarica

Želeji

Želeji
Sestavine: grozdni sok (jurke) 70%, sladkor, želirno sredstvo pektinVrsta želeja: ekstra želeO izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Jurkin žele je narejen iz grozdnega soka jurke (ali kot jo imenujejo nekateri, amerik..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Sestavine: grozdni sok (žametne črnine, modre frankinje, kraljevine in laškega rizlinga) 70%, sladkor, želirno sredstvo pektin, roženkravtVrsta želeja: ekstra želeO izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Žele cvičkovega..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Sestavine: grozdni sok šmarnice 70 %, sladkor, želirno sredstvo pektin.Izdelano iz 82 g grozdnega soka na 100 g želeja...
4.95€
Brez DDV:4.52€
Hišni žele modre frankinje s timijanom 190 g
Ni na zalogi
Sestavine: grozdni sok (modre frankinje) 70%, sladkor, želirno sredstvo pektin, timijanVrsta želeja: ekstra želeO izdelku: Žele je izdelek, ki je za razliko od marmelade, ki je narejena iz celega sadja, narejen zgolj iz sadnega soka. Žele modre frankinje je narejen iz avtohtone slovenske sorte grozd..
4.95€
Brez DDV:4.52€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)