Menu
Vaša košarica

Med z dodatki

Med z dodatki    

Sestavine: med*, kakav*.O izdelku: Divicij je kremni med z dodatkom kakava, ki so ga indijanske civilizacije zaradi svojih številnih zdravilnih sposobnosti štele za hrano bogov. Divicij je tako ne le koristen za sladkorne in srčne bolnike, temveč tudi odlično poživilo tekom dneva.Poreklo: Dolen..
6.10€
Brez DDV:5.57€
Sestavine: med*, suhi izvleček ameriškega slamnika*, vitamin C.O izdelku: Eko ameriški slamnik z medom je prehransko dopolnilo slovenskega porekla, narejeno po receptu dr. Gosarja, ki vsebuje ekološki izvleček iz ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.) in ekološki med. Izdelek ne vsebuje barvil,..
19.25€
Brez DDV:17.58€
Eko borovi vršički z medom (125 g)
Ni na zalogi
Sestavine: med*, izvleček iz borovih vršičkov*, vitamin C.O izdelku: Ekološki borovi vršički (Pinus mugo L.) z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje hladno pridelan izvleček ekoloških borovih vršičkov nabranih na Krvavcu in ekološki med. Izdelek ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Eko materina dušica z medom (125 g)
Ni na zalogi
Zlato priznanje na Mednarodnem ocenjevanju izdelkov zelišč, zdravilnih rastlin, konoplje, ekoloških produktov in medu leta 2020.Sestavine: med*, koncentriran izvleček iz materine dušice*, vitamin C.O izdelku: Eko materina dušica (Thymus serpyllum L.) z medom je prehransko dopolnilo slovenskega porek..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Eko med v leseni škatlici (3 x 60 g) Eko med v leseni škatlici (3 x 60 g)
Ni na zalogi
Paket trojček je komplet treh različnih 60 g izdelkov.Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki..
39.89€
Brez DDV:32.70€
Sestavine: med*, koncentriran sok rdeče pese*, vitamin C.O izdelku: Eko sok rdeče pese z medom je slovenski izdelek, ki vsebuje ekološki med in 16-kratni koncentrat soka rdeče pese, ki ni toplotno obdelan. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, kar daje izdelku še dodano v..
19.25€
Brez DDV:17.58€
Ekološki med s cvičkom (60 g) Ekološki med s cvičkom (60 g)
Ni na zalogi
Sestavine: med 89 %, koncentrat cvička 11 %.O izdelku: Eko cviček z medom je izdelek slovenskega porekla in pravi predstavnik naše čudovite pokrajine Dolenjske. Združuje namreč njihov ekološki med iz kočevskih gozdov in izvleček ekološkega cvička - vina pridelanega iz belih in rdečih sort grozdja, k..
9.60€
Brez DDV:8.77€
Sestavine: med*, arancini*, čokolada*.O izdelku: Gloria je odlična kombinacija pomaranč, temne čokolade in kremnega medu. Pomaranče se najprej namakajo in kuhajo v medu in medici, iz česar nastanejo tako imenovani arancini. Kremni med odlično zaokroži prijetno kislino pomaranč in rahlo grenkobo temn..
13.75€
Brez DDV:12.56€
Sestavine: med*, cimet*, koriander*.O izdelku: Osnova Hidalga je kremni med Mesečina (kremni med, mešan in kristaliziran pod posebnimi pogoji, brez vseh dodatkov). Koriander in cimet ji dodata poseben, praznični pridih.Poreklo: Dolenjska.*Iz ekološke pridelave...
6.10€
Brez DDV:5.57€
Kraljevi Gajamed - ekološki kremni med z dodatkom matičnega mlečka, cvetnega prahu in propolisa (210 g)
Ni na zalogi
Sestavine: med*, cvetni prah*, matični mleček*, propolis*.O izdelku: Kremni Gajamed je kombinacija vsega koristnega in zdravilnega, kar ponujajo čebele. Kremnemu medu so dodani propolis, cvetni prah in matični mleček. Matični mleček, s katerim čebele hranijo svoje potomce, je poln beljakovin, vitami..
16.60€
Brez DDV:15.16€
Sestavine: med*O izdelku: Mesečina je kremni med, ki je mešan in kristaliziran pod posebnimi pogoji in brez kakršnihkoli dodatkov. Je lepe, kremne barve, odličen pa je tako namazan na kos kruha kot tudi v čaju.Poreklo: Dolenjska.*iz ekološke pridelave...
6.10€
Brez DDV:5.57€
Sestavine: sok granatnega jabolka, med*, vitamin C.O izdelku: Hladno pridelan izvleček sveže stisnjenega soka granatnega jabolka, kateremu je primešan ekološki med. S pomočjo ekološkega medu in s posebno obdelavo dosežemo obstojnost naravnih in telesu prijaznih sestavin. Izdelek združuje sladek..
17.50€
Brez DDV:15.98€
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)
Med z dodatki