Menu
Vaša košarica

Svečke, voski in izparilniki

Znamka: Jaac & Zaak
Dišeči voski v obliki prikupnih malih medvedkov so odlična alternativa za odišavljanje vaših prostorov. Narejeni so iz rastlinskega voska, brez barvil in ostalih nepotrebnih in škodljivih snovi. Odišavljeni so s 100% eteričnim oljem, brez dodanih sintetičnih dišav. ..
8.70€
Brez DDV:7.13€
Znamka: Jaac & Zaak
Dvodelen električni porcelanasti izparilnik z lučko za dišeče voske in eterična olja je pripomoček za aromaterapijo, namenjen izparevanju eteričnih olj v prostor.Izparilnik ima tudi lučko, zato lahko z njim ustvarjamo ambientalno svetlobo. Izparilnik ima možnost nastavitve moči svetenja.  ..
24.10€
Brez DDV:19.75€
Znamka: Jaac & Zaak
Pakiranje 6 sveč v biorazgradljivi embalaži iz sojinega voska, z bombažnim stenjem s papirnatimi vlakni. Brez barvil in drugih nepotrebnih in škodljivih snovi. In ročno vlita, posebej zate...
10.90€
Brez DDV:8.93€
Znamka: Jaac & Zaak
Paket 6 svečk v biorazgradljivi embalaži, narejenih iz rastlinskega voska, z bombažnim stenjem s papirnatimi vlakni, brez svinca. Brez barvil in ostalih nepotrebnih in škodljivih snovi. Prijazna do ljudi, živali in okolja. In ročno vlita, posebej zate.Odišavljena z ETERIČNIM OLJEM SIVKE.Svež, z..
10.90€
Brez DDV:8.93€
Evva paket 6 svečk - Večerka
Ni na zalogi
Znamka: Jaac & Zaak
Paket 6 svečk v biorazgradljivi embalaži, narejenih iz rastlinskega voska, z bombažnim stenjem s papirnatimi vlakni, brez svinca. Brez barvil in ostalih nepotrebnih in škodljivih snovi. Prijazna do ljudi, živali in okolja. In ročno vlita, posebej zate.Odišavljena z ETERIČNIMI OLJI GERANIJE, POM..
10.90€
Brez DDV:8.93€
Znamka: Jaac & Zaak
Paket 6 svečk v biorazgradljivi embalaži, narejenih iz rastlinskega voska, z bombažnim stenjem s papirnatimi vlakni, brez svinca. Brez barvil in ostalih nepotrebnih in škodljivih snovi. Prijazna do ljudi, živali in okolja. In ročno vlita, posebej zate. Odišavljena z ETERIČNIM OLJEM EVKALIP..
10.90€
Brez DDV:8.93€
Znamka: Jaac & Zaak
Paket 6 večjih svečk, narejenih iz rastlinskega voska. Bombažni stenj s papirnatimi vlakni, brez svinca. Vosek je vlit v biorazgradljivo embalažo.Sestava: Popolnoma naraven sojin vosek.Ročno delo. Vegansko. Narejeno z ljubeznijo v Sloveniji...
9.80€
Brez DDV:8.03€
Znamka: Jaac & Zaak
Paket 6 svečk v biorazgradljivi embalaži, narejenih iz rastlinskega voska, z bombažnim stenjem s papirnatimi vlakni, brez svinca. Brez barvil in ostalih nepotrebnih in škodljivih snovi. Prijazna do ljudi, živali in okolja. In ročno vlita, posebej zate.Odišavljena z ETERIČNIM OLJEM POMARANČE IN ..
10.90€
Brez DDV:8.93€
Znamka: Jaac & Zaak
Uporaba izparilnikov je enostaven in praktičen način za topljenje dišečih voskov in izhlapevanje eteričnih olj.Toplotni vir -  svečko, položimo na podstavek, v posodico izparilnika, pa položimo dišeče voske ali natočimo vodo z izbranimi eteričnimi olji. Kombinacija izbranega izparilnika in vosk..
18.80€
Brez DDV:15.41€
Sveča je narejena iz sojinega voska, brez sintetičnih dišav in parafina.Te aromaterapevtske sojine sveče so vlite v čudovit barvit glinen lonček, ki ga lahko ponovno uporabite za cvetje, ko bo vaša sveča pogorela. Stoji na ličnem kovinskem stojalu.Leseni stenj pa naredi tisti prijeten zvok, v katere..
17.85€
Brez DDV:14.63€
Sveča je iz sojinega voska, narejena brez sintetičnih dišav in parafina.Te aromaterapevtske sojine sveče so vlite v čudovit barvit lonček, ki ga lahko ponovno uporabite za cvetje, ko bo vaša sveča pogorela. Stojijo na ličnem kovinskem stojalu.Leseni stenj pa naredi tisti prijeten zvok, v katerega se..
17.85€
Brez DDV:14.63€
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)