Menu
Vaša košarica

Slani prigrizki

Hišne slane palčke s solnim cvetom (150 g)
Rok dobave 14 dni
O izdelku: Slane dolenjske palčke napolnijo želodčka vse predalčke!Slane palčke so ročno izdelane in so odlične že same po sebi, odlično pa se podajo tudi k narezku s kozarcem vina. Zakaj so slane palčke nekaj posebnega? Zato, ker so narejene ročno, z veliko ljubezni, in ker so narejene iz najboljši..
5.95€
Brez DDV:5.43€
Slani ajdovi ublanci (120 g) Slani ajdovi ublanci (120 g)
Ni na zalogi
Hrustljavi ajdov čips.Sestavine: ajdova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol.O izdelku: Ajdova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Hrustljavi koruzni čips.Sestavine: koruzna moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol.O izdelku: Koruzna moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru...
4.90€
Brez DDV:4.47€
Slani pirini ublanci (120 g) Slani pirini ublanci (120 g)
Rok dobave 14 dni
Hrustljavi pirin čips.Sestavine: pirina moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol.O izdelku: Pirina moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru...
4.90€
Brez DDV:4.47€
Slani ublanci s česnom (120 g) Slani ublanci s česnom (120 g)
Rok dobave 14 dni
Hrustaljavi ječmenov čips s česnom.Sestavine: ječmenova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol, česen.O izdelku: Ječmenova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Hrustljavi ječmenov čips s papriko.Sestavine: ječmenova moka, pšenični zdrob, sončnično olje, jajca, repično olje, sol, paprika.O izdelku: Ječmenova moka in jajca pridelani na Dolenjskem. Primerno za takojšnje zaužitje. Hraniti v suhem in temnem prostoru. ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)