Menu
Vaša košarica

Kis in olje

Kis in olje
O izdelku: Bučno olje Kmetije Karlovček je toplo stiskano, nefiltrirano in brez dodatkov. Ima intenziven okus, ki spominja na oreščke. Najboljše se poda k pripravi solat, polivk in marinad. Znano je, da ima bučno olje številne pozitivne učinke za naš organizem, posebej bi naj pomagalo pri težavah s ..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Sestavine: Jabolčni kisO izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov...
2.40€
Brez DDV:2.19€
Sestavine: jabolčni kis, česen.O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s česnom se znan svež okus dopolnjuje z aromatičnostjo česn..
2.90€
Brez DDV:2.65€
Sestavine: jabolčni kis, pehtran. O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s pehtranom se znan svež okus dopolnjuje s sladko a..
2.90€
Brez DDV:2.65€
Hišni vinski kis (0,25 l ali 0,5 l)O izdelku: Hišni vinski kis, narejen iz rdečega vina,  v procesu fermentacije sicer ne ohranil alkohola, ohrani pa številne pozitivne lastnosti, ki jih pripisujemo rdečemu vinu. Zato kis ni le prijetnega, a močnega okusa, temveč ima blagodejne učinke na čreves..
2.50€
Brez DDV:2.28€
Znamka: Kmetija Berce
Hladno stiskano, nerafinirano sončnično olje primerno za široko uporabo in za termično pripravo jedi. Visoko oleinski tip olja z zelo visoko vsebnostjo enkrat nenasičene kisline omega 9. Energijska vrednost: 900 kcal / 100g: 8,88% linolna kislina (omega 6), 81,89% oleinska kislina (omega 9). Pridelu..
8.71€ 8.80€
Brez DDV:7.95€
Medeni kis je narejen iz medu čebelarstva Novak in vode. Kis je zlato rumene barve z mamljivim vonjem po medu, vendar kisel kot se spodobi za vsak pravi kis. ..
4.40€
Brez DDV:4.02€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)