Menu
Vaša košarica

Kis in olje

Kis in olje
O izdelku: Bučno olje Kmetije Karlovček je toplo stiskano, nefiltrirano in brez dodatkov. Ima intenziven okus, ki spominja na oreščke. Najboljše se poda k pripravi solat, polivk in marinad. Znano je, da ima bučno olje številne pozitivne učinke za naš organizem, posebej bi naj pomagalo pri težavah s ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Sestavine: Jabolčni kisO izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov...
2.70€
Brez DDV:2.47€
Sestavine: jabolčni kis, česen.O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s česnom se znan svež okus dopolnjuje z aromatičnostjo česn..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: jabolčni kis, pehtran. O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s pehtranom se znan svež okus dopolnjuje s sladko a..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Hladno stiskano olje oljne ogrščice 0,75 l
Ni na zalogi
Znamka: Kmetija Berce
Hladno stiskano olje oljne ogrščice 0,75 lHladno stisnjeno, nerafinirano olje oljne ogrščice, primerno tudi za pripravo toplih jedi • bogato z vitamini E, D in A ter beta karotenom • brez gensko spremenjenih organizmov • popolno razmerje vsebnosti omega 3, 6 in 9.Prideluje, stiska in polni: Kme..
9.85€
Brez DDV:9.00€
Hladno stiskano sončnično olje 0,75 l
Ni na zalogi
Znamka: Kmetija Berce
Hladno stiskano, nerafinirano sončnično olje primerno za široko uporabo in za termično pripravo jedi. Visoko oleinski tip olja z zelo visoko vsebnostjo enkrat nenasičene kisline omega 9. Energijska vrednost: 900 kcal / 100g: 8,88% linolna kislina (omega 6), 81,89% oleinska kislina (omega 9). Pridelu..
9.85€
Brez DDV:9.00€
Olje ima izrazit oreščkast okus ter svetlo rumeno-zeleno barvo; je izjemno bogato z antioksidanti, ki pomagajo preprečevati nastanek rakavih celic ter izboljšujejo imunski sistem. Uporablja se lahko tako v kozmetiki kot tudi v kulinariki...
16.30€
Brez DDV:14.89€
Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)