Menu
Vaša košarica

Kis in olje

Kis in olje
O izdelku: Bučno olje Kmetije Karlovček je toplo stiskano, nefiltrirano in brez dodatkov. Ima intenziven okus, ki spominja na oreščke. Najboljše se poda k pripravi solat, polivk in marinad. Znano je, da ima bučno olje številne pozitivne učinke za naš organizem, posebej bi naj pomagalo pri težavah s ..
4.90€
Brez DDV:4.47€
Sestavine: jabolčni kis, rezina suhega jabolka.O izdelku: Domači jabolčni kis z jabolkom kmetije Erjavec je naravno kisano s 5 % kislosti...
3.40€
Brez DDV:3.11€
Eko lešnikovo olje spodbuja in obnavlja kožo.Olje je priporočljivo uporabljati za nego telesa in obraza, saj zadržuje vlago, zožuje krvne kapilare in ohranja kožo zdravo. Ohranja in deluje pozitivno na vneto, aknasto, utrujeno in suho kožo. Pozitivno vpliva tudi na črevesno prebavo v prehrani in tak..
21.50€
Brez DDV:19.63€
Eko olje pegastega badlja je jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz semen pegastega badlja iz ekološke pridelave.Je jetrom prijazno olje, posebej blagodejno pri napihnjenosti in napenjanju.100% naravno in hladno stiskano olje...
22.90€
Brez DDV:20.91€
Eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave.Orehovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin, nepogrešljivo je za vse tipe kože. Znano je po svoji bogati hranilni sestavi, saj je bogato z vlakninami, omega-3, beljakovinami in dr..
21.50€
Brez DDV:19.63€
Ričkovo olje priporočamo za uravnavanje želodčne kisline. Celi rane na želodcu, blagodejno deluje tudi pri zdravljenju zunanjih ran.Z ričkovim oljem si pomagamo pri nizki telesni odpornosti in slabi imunski odzivnosti, želodčnih težavah (ranah na želodcu, prebavnih motnjah), predmenstrualnih in klim..
20.00€
Brez DDV:18.26€
Sestavine: ekološki jabolčni kis 100 %.O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov...
2.70€
Brez DDV:2.47€
Sestavine: ekološki jabolčni kis, česen.O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s česnom se znan svež okus dopolnjuje z aroma..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: ekološki jabolčni kis 100 %, čili.Hraniti v hladnem in temnem prostoru...
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: ekološki jabolčni kis, pehtran. O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov. Pri našem hišnem ekološkem jabolčnem kisu s pehtranom se znan svež okus dopolnjuje s..
3.50€
Brez DDV:3.20€
Sestavine: jabolčni kis 100 %O izdelku: Jabolčni kis je najbolj znan med sadnimi kisi in je priljubljen zaradi svojega osvežujočega okusa, kot tudi zaradi številnih pozitivnih medicinskih učinkov...
2.30€
Brez DDV:2.10€
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)