Erjavčevi so štiričlanska družina iz Gorenje vasi pri Ivančni Gorici. V zadnjih desetletjih so se usmerili predvsem v sadjarstvo: še posebej specializirani so za sušenje jabolk in hrušk. Poskrbijo, da je sadje vrhunske kvalitete, izjemno previdni in skrbni pa so tudi pri pridelavi in predelavi sadja. Pohvalijo se lahko z več zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji s prireditve "Dobrote slovenskih kmetij", ki poteka vsako leto na Ptuju, njihove suhe hruške pa so leta 2001 prejele znak slovenske kakovosti.
Kmetija Erjavec
Erjavčevi so štiričlanska družina iz Gorenje vasi pri Ivančni Gorici. V zadnjih desetletjih so se usmerili predvsem v sadjarstvo: še posebej specializirani so za sušenje jabolk in hrušk. Poskrbijo, da je sadje vrhunske kvalitete, izjemno previdni in skrbni pa so tudi pri pridelavi in predelavi sadja. Pohvalijo se lahko z več zlatimi, srebrnimi in bronastimi priznanji s prireditve "Dobrote slovenskih kmetij", ki poteka vsako leto na Ptuju, njihove suhe hruške pa so leta 2001 prejele znak slovenske kakovosti.