Menu
Vaša košarica

Kmečka zadruga Sevnica je ena večjih zadrug na področju Slovenije. Zadruga združuje preko 130 zaposlenih delavcev, preko 140 članov zadruge in 800 kmetov, ki sodelujejo z zadrugo. Kmečka zadruga Sevnica ima kar nekaj trgovin, v kateri prodajajo tako živilske kot tudi neživilske izdelke, zelo pomembni del zadruge pa je tudi njihova lastna blagovna znamka Grajske mesnine. Ponujajo sveže meso z lokalnih kmetij, pa tudi suhomesnate izdelke, proizvedene preko klasičnih postopkov. Zelo pomembno poslanstvo zadruge pa je, poleg ukvarjanja s trgovinsko dejavnostjo, tudi skrb za kmete in sodelovanje z njimi.
Sevniška salama - Krškopoljka
Ni na zalogi
O izdelku: Krškopoljka je, kot že ime pove, narejena iz mesa krškopoljskega prašiča ali krškopoljca, katerega mesnine zaradi svoje mehkobe, sočnosti in aromatičnosti slovijo kot odlične. K specifičnosti okusa in aromatičnosti prispevajo predvsem očesu nevidni snopiči maščobnih vlaken znotraj mišične..
11.60€
Brez DDV:10.59€
O izdelku: Sevniška salama v kombinaciji z lešniki je prava gurmanska poslastica. Izdelana je iz mesa z lokalnih kmetij z dolenjske strani Save. Salame so narejene ročno, zato lahko njihova teža rahlo odstopa. Posamezna salama tehta približno 460 g. Hranimo jo pri temperaturi do 7 stopinj.Vrsta mesn..
12.40€
Brez DDV:11.32€
O izdelku: Salamin ali po italijansko, salamino, je manjša in ožja salama. Sevniški salamin odlikujejo lokalne sestavine in aromatičnost začimbne mešanice. Suhomesnati proizvodi Grajskih mesnin so izdelani iz mesa z lokalnih kmetij z dolenjske strani Save.Salamini so narejeni ročno, zato lahko njiho..
15.40€
Brez DDV:14.06€
O izdelku: Zgodba sevniške salame sega v leto 1962, ko se je odvijala prva sevniška in tudi prva slovenska salamijada. Sevniško salamo ročno izdelujejo pridne roke mojstrov Grajskih mesnin po tradicionalnem receptu Društva salamarjev Sevnica. Salamo poleg odličnih, lokalnih sestavin odlikujejo tudi ..
19.00€
Brez DDV:17.35€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)