Menu
Vaša košarica

Grajske mesnine

Kmečka zadruga Sevnica je ena večjih zadrug na področju Slovenije. Zadruga združuje preko 130 zaposlenih delavcev, preko 140 članov zadruge in 800 kmetov, ki sodelujejo z zadrugo. Kmečka zadruga Sevnica ima kar nekaj trgovin, v kateri prodajajo tako živilske kot tudi neživilske izdelke, zelo pomembni del zadruge pa je tudi njihova lastna blagovna znamka Grajske mesnine. Ponujajo sveže meso z lokalnih kmetij, pa tudi suhomesnate izdelke, proizvedene preko klasičnih postopkov. Zelo pomembno poslanstvo zadruge pa je, poleg ukvarjanja s trgovinsko dejavnostjo, tudi skrb za kmete in sodelovanje z njimi. V asortimanu Dobrote Dolenjske ponujamo tri suhomesnate proizvode Grajskih mesnin, ki so izdelani iz mesa z dolenjske strani Save.
Sestavine: svinjsko meso krškopoljca I. in II. kategorije, goveje meso I. kategorije, slanina krškopoljca, nitritna sol, poper, česen, solVrsta mesnine: trajna suha mesninaO izdelku: Krškopoljka je, kot že ime pove, narejena iz mesa krškopoljskega prašiča ali krškopoljca, katerega mesnine zaradi svo..
11.60€
Brez DDV:10.59€
Sestavine: Sestavine: svinjsko meso I. in II. kategorije, goveje meso I. kategorije, slanina, lešniki, nitritna sol, mešanica začimbVrsta mesnine: trajna suha mesninaO izdelku: Sevniška salama v kombinaciji z lešniki je prava gurmanska poslastica. Izdelana je iz mesa z lokalnih kmetij z dolenjske st..
12.40€
Brez DDV:11.32€
Sestavine: svinjsko meso I. in II. kategorije, goveje meso I. kategorije, slanina, nitritna sol, mešanica začimbVrsta mesnine: trajna suha mesninaO izdelku: Salamin ali po italijansko, salamino, je manjša in ožja salama. Sevniški salamin odlikujejo lokalne sestavine in aromatičnost začimbne mešanice..
15.40€
Brez DDV:14.06€
Sestavine: svinjsko meso I. in II. kategorije, goveje meso I. kategorije, slanina, nitritna sol,  mešanica začimbVrsta mesnine: trajna suha mesninaO izdelku: Zgodba sevniške salame sega v leto 1962, ko se je odvijala prva sevniška in tudi prva slovenska salamijada. Sevniško salamo ročno izdeluj..
19.00€
Brez DDV:17.35€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)