Menu
Vaša košarica
Čebelarstvo Boštjan Punčuh

Čebelarstvo Boštjan Punčuh

Čebelarstvo Boštjan Punčuh
Sestavine: akacijev med 100%O izdelku: Akacijev med je bister, po barvi zelo svetel, skorajda brezbarven ali slamnato rumen, nežnega vonja in šibke arome. V okusu je mogoče zaznati samo sladkost, ki je srednje do močno intenzivna. Akacijev med skoraj nikoli ne kristalizira...
3.90€
Brez DDV:3.56€
Sestavine: cvetlični med 100%O izdelku: Cvetlični med je najbolj tipičen predstavnik skupine cvetličnih medov, ki ga čebele nabirajo iz nektarja cvetov. Po okusu aromatičen, svetlo do zlato rjave barve, se izvrstno poda na kos kruha z maslom, lahko pa ga uporabljamo tudi kot sladilo ali naravno zdra..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Sestavine: hojev med 100%O izdelku: Hoja ali bela jelka je za smreko in bukvijo tretja najpomembnejša drevesna vrsta slovenskih gozdov. Hojev med je nabran iz mane, ki jo izločajo žuželke, kot so listne uši in medeči škržat, ki se hranijo s sokovi dreves. Je zelo temne, sivorjave barve z zelenim odt..
4.10€
Brez DDV:3.74€
Sestavine: kostanjev med 100%O izdelku: Kostanjev med čebele nabirajo iz nektarja in mane pravega kostanja. Ima izrazit, grenak in trpek okus, tudi oster vonj, njegova aroma je dolgotrajno obstojna in izrazita, zato ga zlahka prepoznamo. Njegova barva je jantarna, bolj ali manj temna z rdečkastim al..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Lipov med (70 g, 250 g ali 450 g) Lipov med (70 g, 250 g ali 450 g)
Ni na zalogi
Sestavine: lipov med 100%O izdelku: Lipov med čebele nabirajo tako iz nektarja lipovih cvetov kot tudi iz mane. Po okusu je močan, rahlo pekoč in dolgotrajen, z značilno lipovo aromo, ter svetlo rumene barve z zelenim odsevom. Lipov med deluje izrazito antibakterijsko, zato je odličen za preventivno..
3.90€
Brez DDV:3.56€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)