Dobrote Dolenjske za vas že tradicionalno ob Dnevu oz. Tednu slovenske hrane & Tradicionalnem slovenskem zajtrku na široko odpiramo vrata naše proizvodnje in vas letos toplo vabimo na:

  • dolenjski zajtrk, na katerem vam bomo predstavili značilne dolenjske jedi, pijače, živila in avtohtone posebneže
  • vodene oglede proizvodnje, kjer boste spoznali način našega dela ter tehnologije predelave, kot so liofilizacija, destilacija in sušenje
  • kuharsko delavnico, na kateri bomo delali ŽGANCE, ajdove in krompirjeve, s tenstanim kislim zeljem in ocvirki!

Dobrodošli posamezniki in tudi skupine šolarjev, vrtičkarjev ter ostalih!

Za lažjo koordinacijo aktivnosti je zaželeno, da se skupine najavijo direktno na e-mail: barbara.jerovsek@dobrote-dolenjske.si

Vse aktivnosti so brezplačne, saj so sofinancirane s podporo Občine Trebnje.

Pričakuje vas ekipa Dobrot Dolenjske!