Menu
Vaša košarica

Blog RSS Feed

24 Jul Okusi Dolenjske - prvi regionalni kulinarični zemljevid v Sloveniji
Dobrote 0 1439
Zavod Dobrote Dolenjske je v sodelovanju s priznanim etnologom, prof. dr. Janezom Bogatajem, izdelal prvi regionalni kulinarični zemljevid v Sloveniji - Okusi Dolenjske.Kulinarični zemljevid predstavl..
09 Jul Teden dolenjske kulinarike v Ljubljani 2020
Dobrote 0 701
Dolenjska se lahko pohvali z bogato kulinarično dediščino. Regija, ki najbolj slovi po cvičku, ima v samem vrhu svoje kulinarične piramide znamenite jedi, kot so matevž, prosena kaša s suhimi slivami,..
10 Nov Projekt uspešno zaključen!
0 966
Zavod za trajnostni razvoj Temeniške in Mirnske doline je 1. januarja 2018 pričel izvajati aktivnosti projekta (operacije) z nazivom "Razvoj in promocija kolektivne blagovne znamke in vzpostavitev mre..
21 Oct Štart projekta
Dobrote 0 521
Zavod Dobrote Dolenjske je 10. oktobra 2019 pričel z izvajanjem projekta "Lokalni in pristni okusi Dolenjske", katerega glavni namen je vzpostavitev lokalnega trga in prodaja lokalnih izdelkov dolenjs..
05 Sep Dobrote Dolenjske v projektu Hiša druženja in dobrot Dolenjske
Dobrote 0 581
Zavod Dobrote Dolenjske sodeluje še pri enem projektu, ki poteka v okviru LAS Dolenjske in Bele krajine, in ga izvaja vodilni partner Gostilna Javornik.Več informacij o projektu: Naslov operacije: Hiš..
06 May Razvoj in promocija kolektivne blagovne znamke in vzpostavitev mreže lokalnih ponudnikov
0 862
S 1. januarjem 2018 smo začeli izvajati projekt "Razvoj in promocija kolektivne blagovne znamke in vzpostavitev mreže lokalnih ponudnikov" (krajše projekt Dobrote Dolenjske) v sklopu  katerega bomo na..
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)