Sok granatnega jabolka z medom (125 g)
- Zaloga: Na zalogi
- Šifra: F306
- Teža: 267.00g
Sestavine: sok granatnega jabolka, med*, vitamin C.
O izdelku: Hladno pridelan izvleček sveže stisnjenega soka granatnega jabolka, kateremu je primešan ekološki med. S pomočjo ekološkega medu in s posebno obdelavo dosežemo obstojnost naravnih in telesu prijaznih sestavin. Izdelek združuje sladek okus medu in kiselkast okus granatnega jabolka, ki se med seboj čudovito dopolnjujeta. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od prvega leta dalje. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Izdelek hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.
Koristnost: Granatno jabolko vsebuje antioksidante polifenole, vitamine C, B2, B3, B5, rudnine in sadne kisline, ki pomagajo telesu v borbi z raznimi sodobnimi boleznimi. Ima izrazite antioksidativne in protivnetne lastnosti, raziskave pa kažejo tudi na potencialne protitumorske lastnosti sadeža, soka, olja in ekstrakta granatnega jabolka.
Navodila za uporabo: Otroci od 1. do 12. leta starosti: 5 g ali pol čajne žličke izdelka (2-krat na dan). Odrasli in otroci nad 12. letom starosti: 10 g ali ena čajna žlička (2-krat na dan). Dnevno količino izdelka čim dlje zadržimo v ustih, saj s tem zagotovimo boljše učinkovanje. Izdelek je primeren je tudi za otroke od tretjega leta starosti, odsvetujemo pa ga otrokom, mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Informacije o izdelku
POVPREČNA HRANILNA VREDNOST NA 100 g: | |
Energijska vrednost | |
Maščobe | |
- od tega nasičene maščobe | |
Ogljikovi hidrati | |
- od tega sladkorji | |
Beljakovine | |
Soli |