Menu
Vaša košarica
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 50,00 EUR

Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)

Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)-Med
Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)-Med
Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)-Med
Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)-Med
Eko sok rdeče pese z medom (125 g ali 250 g)
19.25€
Brez DDV: 17.58€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: F302
  • Teža: 307.00g

Razpoložljive možnosti

Sestavine: med*, koncentriran sok rdeče pese*, vitamin C.

O izdelku: Eko sok rdeče pese z medom je slovenski izdelek, ki vsebuje ekološki med in 16-kratni koncentrat soka rdeče pese, ki ni toplotno obdelan. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, kar daje izdelku še dodano vrednost. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamemo vodo. S tem dosežemo, da v našem izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Ne vsebuje alkohola, konzervansov, glutena, barvil in ni toplotno obdelan, zato je primeren tudi za otroke od prvega leta naprej. Za boljšo absorbcijo in stabilnost pozitivnih učinkovin je izdelku dodan vitamin C. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v okusu in videzu. Izdelek hranimo pri sobni temperaturi do 25 °C. Izdelki iz medu so podvrženi procesu naravne kristalizacije, kar pomeni, da se lahko njihovo agregatno stanje spremeni iz tekočega v trdno. V tem primeru izdelki ohranijo vse svoje naravne učinkovine. V primeru toplotnega obdelovanja se te učinkovine zmanjšajo, zato ne priporočamo segrevanja nad 40°C.

Koristnost: Železo v rdeči pesi lahko pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izboljšanju koncentracije. Antioksidanti v rdeči pesi lahko pomagajo zmanjšati vnetja in izboljšati imunski sistem. Rdeča pesa je vir vlaknin, ki lahko pomagajo pri prebavi in uravnavanju telesne teže. Rdeča pesa vsebuje tudi vitamin C, ki je pomemben za absorpcijo železa. Rdeča pesa je dobra izbira za ljudi, ki trpijo za slabokrvnostjo, zlasti nosečnice, doječe matere in rakavi bolniki po kemoterapijah, ter za tiste, ki želijo zmanjšati tveganje za kronične bolezni, kot so bolezni srca, možganske kapi in rak.

Navodila za uporabo: Otroci pod 12. letom starosti: 10 g ali 1 mala žlička (2-krat dnevno). Odrasli in otroci nad 12. letom starosti: 20 g ali 2 žlici (2-krat dnevno). Delovanje izdelka je najučinkovitejše, če ga zaužijemo vsako jutro 15 minut pred prvim obrokom. Priporočljivo dnevno količino izdelka čim dlje zadržimo v ustih, saj s tem zagotovimo boljše učinkovanje. Primeren je tudi za otroke od tretjega leta starosti, odsvetujemo pa ga otrokom, mlajšim od 1. leta starosti. Osebe, ki so občutljive na med, naj se glede uživanja posvetujejo z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.


*Iz ekološke pridelave.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha