Menu
Vaša košarica

Priljubljeno

Priljubljeno:
O izdelku: Najmanj 56 % kakava v temni čokoladi in najmanj 35 % kakava v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi oreščkov. BREZ KONZERVANSOV. Primerno za takojšnje zaužitje. Izdelek shranjujte v suhem prostoru, zaščitenega pred toploto.Sestavine: bučna semena 35 %, temna čokolada 21 % (kakavova ma..
4.20€
Brez DDV:3.84€
Sestavine: med*, koncentriran sok rdeče pese*, vitamin C.O izdelku: Eko sok rdeče pese z medom je slovenski izdelek, ki vsebuje ekološki med in 16-kratni koncentrat soka rdeče pese, ki ni toplotno obdelan. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, kar daje izdelku še dodano v..
19.25€
Brez DDV:17.58€
Sestavine: ekološka ajda.O izdelku: Sveža ekološka ajdova moka je odlična izbira za vse tiste, ki se držijo zdrave prehrane. Pri postopku predelave se ohranijo vsa hranila, aroma in bogat okus. Ajda je bogata z vlakninami, beljakovinami, aminokislinami in vitaminom D ter velja za enega najboljš..
5.65€
Brez DDV:5.16€
Sestavine: ekološka pšenica.O izdelku: Vedno sveža pšenična polnozrnata moka je zelo počasi mleta na kamen pri nizki temperaturi, da se v njej ohranijo vse prehranske vrednosti, kar se rezultira v izjemni aromi in okusih. Pšenična polnozrnata moka vsebuje v primerjavi z belo moko tipa 500 več v..
4.70€
Brez DDV:4.29€
Hišna eko slanina krškopoljca
Ni na zalogi
Pri teži posameznega kosa lahko pride do majhnih odstopanj!Cena/kg: 43,80 €O izdelku: Posebnost Ekološke kmetije Zabukovec je reja krškopoljskih prašičev, avtohtone slovenske pasme prašičev. Njihova reja temelji na ekstenzivnem, počasnem pitanju. Krškopoljec ali po domače krškopolj’c je znan po tem,..
11.39€
Brez DDV:10.40€
Hišna ekološka polnozrnata pirina moka (0,5 kg )
Ni na zalogi
Hišna ekološka polnozrnata pirina moka 0,5 kg.O izdelku: Pira ima veliko mineralov, beljakovin in vitaminov, pohvali se pa lahko prav tako z visoko vsebnostjo kremenčeve kisline, dobre za možgane, kožo in lase (Engels in Dreisbach 2012, Veliki kuharski leksikon, 204). Pira ima veliko glutena in neže..
3.20€
Brez DDV:2.92€
Sestavine: slive 66 %, sladkor, orehi 7 %, rum, želirno sredstvo pektin.Vrsta marmelade: ekstra domača marmelada.O izdelku: Marmelada je na mednarodnem Festivalu MARMELADA leta 2018 prejela zlato medaljo in vse možne točke, kar jo uvršča v kategorijo tako imenovanih popolnih marmelad. Izdelano iz 73..
5.30€
Brez DDV:4.84€
Pri teži posameznega kosa lahko pride do majhnih odstopanj!Sestavine: kravje mleko, sirišče, kuhinjska sol, naravni brinjev dim. Vrsta sira: poltrdi sir. O izdelku: Sirarna Gorišek se nahaja na obronkih Mirnske doline, 3 km iz Mokronoga, v čisti neokrnjeni naravi, daleč vstran od prometnih..
6.63€
Brez DDV:6.05€
O izdelku: Vešča roka vrti mašino, iz nje pa lezejo piškoti fino!Nostalgični mašinski piškoti so preverjena slovenska klasika, narejena po receptu naših babic. Zakaj so naši piškoti nekaj posebnega? Zato, ker so narejeni ročno, z veliko ljubezni, in ker so narejeni iz najboljših lokalnih surovin - m..
5.25€
Brez DDV:4.79€
Sestavine: kostanjev med 100 %.O izdelku: Kostanjev med čebele nabirajo iz nektarja in mane pravega kostanja. Ima izrazit, grenak in trpek okus, tudi oster vonj, njegova aroma je dolgotrajno obstojna in izrazita, zato ga zlahka prepoznamo. Njegova barva je jantarna, bolj ali manj temna z rdečkastim ..
4.40€
Brez DDV:4.02€
Sestavine: pšenična bela moka 100 %.O izdelku: Pšenična bela moka je najbolj razširjena oblika pšenice. Pri pridelavi bele pšenične moke se pšeničnim zrnom odstranijo ovojnica in otrobi. Je odlična za pripravo vsakršnih pekovskih izdelkov. Pšenična bela moka Štupnikovega mlina je narejena ..
1.85€
Brez DDV:1.69€
Sestavine: pšenična črna moka 100 %.O izdelku: V primerjavi z belo pšenično moko ima črna več beljakovin, mineralov, vitaminov in vlaknin. Je dober nadomestek za belo pšenično moko in da pekovskim izdelkom čudovito temnejšo barvo. Pšenična črna moka Štupnikovega mlina je narejena v spoštov..
1.30€
Brez DDV:1.19€
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)
Priljubljeno