Menu
Vaša košarica
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 50,00 EUR

Hišna jelenova salama

Hišna jelenova salama-Mesnine
Hišna jelenova salama-Mesnine
Hišna jelenova salama-Mesnine
Hišna jelenova salama-Mesnine
Hišna jelenova salama
12.66€
Brez DDV: 11.56€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: kB502
  • Teža: 280.00g

Pri teži posameznega kosa lahko pride do majhnih odstopanj!

O izdelku: Divjačina Meglen je malo podjetje, ki se ukvarja s pridelavo divjačinskih izdelkov. Z divjačino se oskrbujejo sami. Posebnost izdelkov Divjačine Meglen je, da niso izdelani iz gojene divjadi, temveč iz mesa prostoživečih živali - srnjadi, jelenjadi, mesa divjega prašiča, medveda in gamsa. Meso odkupujejo neposredno od lovskih družin in jo kasneje v svojem obratu predelajo v kose mesa za nadaljno uporabo ali v suhomesnate izdelke.

Jelenova salama je suhomesnat izdelek nadpovprečne kvalitete - v njej je kar 70% jelenovega mesa, narejena pa je po domačem receptu. Salame so dimljene na klasični način, zorijo pa na naravnem zraku. Vsaka salama je narejena ročno, zato lahko pride pri teži do rahlih odstopanj. Posamezna salama tehta približno 280 g. Hranimo jo pri temperaturi do 8 stopinj.

Vrsta mesnine: trajna suha mesnina

Sestavine: jelenovo meso 70%, svinjsko trdno mastno tkivo 20%, svinjsko meso 10%, kuhinjska sol, nitritna sol, črni poper, česen, brinove jagode, muškatni oreh, dekstroza, sladkor, askorbinska kislina

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Slabo Dobro
Captcha